Hrvatska udruga banaka i Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) Vas sa zadovoljstvom pozivaju na predstavljanje novog GEM istraživanja za 2019. i 2020. na temuŠto čini Hrvatsku (ne)poduzetničkom zemljom?“.

Hrvatska sudjeluje od 2002. godine u Global Entreprenuership Monitor (GEM) istraživanju, najvećem svjetskom istraživanju poduzetništva: u 2019. godini u istraživanju je sudjelovalo 50 zemalja, dok je u 2020. (zbog COVID-19) sudjelovalo 45 zemalja koje doprinose stvaranju 88% svjetskog bruto domaćeg proizvoda.

Predstavljanje će se održati u utorak, 19. listopada 2021. godine s početkom u 10.00 sati u konferencijskoj dvorani Hrvatskog novinarskog doma, Perkovčeva ulica 2, Zagreb.

Na predstavljanju će prisustvovati direktor Hrvatske udruge banaka Zdenko Adrović, profesorica Slavica Singer te je najavljen dolazak ministra gospodarstva i održivog razvoja Tomislava Ćorića. Nakon predstavljanja istraživanja, održat će se panel rasprava s predstavnicima vlasti, poduzetnicima i ekonomistima na temu „Poduzetništvo: nove generacije, novo vrijeme?“, koju će moderirati ekonomski analitičar Velimir Šonje.

Događanje će se održati uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Broj uzvanika je ograničen te vam stoga savjetujemo da što prije rezervirate svoje mjesto ovdje (https://hub.hr/hr/form/prijava-za-konferenciju)

 

Datum događaja