Hrvatska udruga banaka lansirala nove internet stranice

Zagreb, 6. ožujka 2019.Hrvatska udruga banaka (HUB) lansirala je nove internet stranice www.hub.hr na tehnološki naprednijoj platformi, s nadopunjenom i preglednijom informacijskom strukturom te s novim dizajnom koji sadrži elemente vizualnog identiteta Udruge, adaptiranog povodom 20.-te godišnjice djelovanja.

U novu internet stranicu integriran je cjelokupni informativno – edukativni sadržaj s nekadašnje HUB-ove specijalizirane stranice o sigurnosti na internetu, koji se sada nalazi na podstranici Sigurnost na internetu, a sve kako bi se povećala njegova vidljivost, poboljšala informiranost građana, podigla svijest o mjerama sigurnosti i važnosti zaštite osobnih i financijskih podataka na internetu. 

Poboljšan je i prikaz stranice na svim uređajima, na računalima, tabletima, pametnim telefonima itd., te je olakšano pretraživanje i preuzimanje sadržaja.

Tako se na novoj internet stranici mogu preuzeti i redizajnirane HUB-ove analize i publikacije o aktualnim temama iz područja makroekonomike, bankarstva i financija koje, zahvaljujući novom grafičkom oblikovanju, na pregledniji i jednostavniji način prikazuju glavne pokazatelje poslovanja banaka u Hrvatskoj.

Na internet stranicama HUB-a nalazi se i poveznica Vijesti o Brexitu na podstranicu sa svim relevantnim informacijama korisnima za klijente banaka, koja je smještena na internet stranicama Europske bankovne federacije (EBF).

Kategorija