UPRAVLJANJE POTRAŽIVANJIMA

 

O KONFERENCIJI: Poslovni tjednik Lider s partnerom EOS Matrixom, jednom od vodećih tvrtki za naplatu potraživanja u Hrvatskoj, već petu godinu zaredom organizira konferenciju o upravljanju potraživanjima. Glavna je tema ovogodišnjeg skupa ”Kultura (ne) plaćanja i (ne) prilike za hrvatsko gospodarstvo”. Konferencija će se održati 17. rujna 2019. u Plaza Event Centru u Zagrebu s početkom u 10 sati.

CILJ KONFERENCIJE: Njena je glavna svrha upoznavanje s individualnim i sustavnim rješenjima upravljanja potraživanjima koja mogu poslužiti i pomoći gotovo svakoj tvrtki i instituciji u Hrvatskoj.

Predstavljanje istraživanja o naplati potraživanja koje je EOS Matrix proveo sedmu godinu zaredom među dvije stotine hrvatskih tvrtki poslužit će kao uvod u panel-diskusiju na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz financijskog i  pravnog sektora, predstavnik sudaca, gospodarstvenik i generalna direktorica EOS Matrixa. Glavna tema diskusije biti će provođenje novog ovršnog zakona, odnosno što će on u provođenju značiti za pojedine dionike.

Direktor Hrvatske udruge banaka, Zdenko Adrović, održat će prezentaciju na temu "Zašto je važno trajno rješenje za blokirane građane".

KOME JE NAMIJENJENA: voditeljima odjela računovodstva, financijskim direktorima, vlasnicima i direktorima poduzeća, ekonomistima te svima koje ova tema zanima i koji žele riješiti probleme s naplatom.

Više informacija pronađite ovdje.

Datum događaja