Događanja

HUB partner konferencije "Zagreb financijsko središte - novi bankarski trendovi i fintech": Mora se zaštititi vjerovnike, potrošače i financijski sustav

Fintechi ubrzano mijenjaju svijet oko nas, a nove tehnologije nude kreativna rješenja koja mogu olakšati i ubrzati financijske transakcije, istaknuto je na konferenciji Zagreb – financijsko središte, koja je održana 29. listopada 2019. u organizaciji Poslovnog dnevnika, a čije su središnje teme bile bankarski trendovi i fintech.

InvestCro - Kako do ulagača: HUB otvorio raspravu o investicijama i ulozi bankarskog sektora u gospodarskom rastu

U Zagrebu je u organizaciji Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika održana konferencija „InvestCro - Kako do ulagača: Je li Hrvatska spremna za nove investicije?", prva iz ciklusa konferencija o investicijama, koju partnerski podržava Hrvatska udruga banaka (HUB).

InvestCro

InvestCro: Kako do ulagača - prva konferencija "Je li Hrvatska spremna za nove investicije'' Večernji list u suradnji s Hrvatskom udrugom banaka (koja u veljači slavi 20 godina poslovanja) te ostalim partnerima projekta 22. veljače 2019. u hotelu The Westin organizira prvu konferenciju na temu "Je li Hrvatska spremna za nove investicije ".